2deHands Service Herstelling


image

Garage RoRox Servicepunt

In ons werkatelier kan u terecht voor diverse diensten om uw wagen tip-top inorde te brengen. Ons Atelier is open van maandag tot vrijdag van 8 tot 12 u. en van 13 tot 17 u., en op zaterdag van 8 tot 12 u. Bel ons voor een afspraak: 089/41 20 71 .

Onderhoud

Een goed onderhouden wagen leeft langer. Elke wagen heeft van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt nodig. Onze goed opgeleide vakmensen staan steeds klaar voor het klein onderhoud of het groot onderhoud van uw wagen. Een kleinonderhoud oftewel "Fast Fit" is zelfs mogelijk zonder afspraak.


workshop

Herstellingen

Schade aan uw wagen door ongeval of om andere redenen! Wij beschikken over de nodige kennis en passende gereedschappen om uw wagen weer in orde te brengen.

autobandenset

Onderdelen

Nieuwe banden nodig? Winterbanden voor uw wagen, een trekhaak, fietsenrek of nieuwe schokdempers nodig? Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van onderdelen en benodigdheden voor uw auto.

autoairco

Andere diensten

Heeft u airco nieuwe vullingen nodig? Wij helpen u graag!
Terwijl dat wij aan uw auto werken, kan u bij ons een gratis vervangwagen krijgen.» Garage RoRox Activiteiten Auto's Onderhoud Contact