gevelfoto

Bedrijfsvoorstelling

Garage RoRox te Bilzen is reeds sinds jaren het adres in de regio voor zowel de aankoop alsook de service om uw Toyota op de weg te houden. Als Toyota-verdeler kan u bijons met een gerust hart vertrekken in uw Toyota, wij gebruiken enkel kwaliteits onderdelen om uw wagen mobiel te houden.

binnenzicht

Ons familiebedrijf bestaat reeds sinds 1989. Al sinds onze oprichting zijn wij besmet met de passie voor autotechniek. Door het regelmatig bijwonen van bijscholingen groeit onze vakkenis steeds meer en blijven wij op de hoogte van de nieuwste innovaties op autogebied. Zodat wij niet alleen auto's verkopen, maar u ook een uitstekende service kunnen bieden om uw auto een lang en mobiel leven te kunnen bieden.

Uw auto is bij ons in goede handen.

buitenaanzicht

In onze atelier worden niet alleen kleine en grote onderhoudsbeurten vakkundig uitgevoerd, maar kan u ook terecht voor o.a. nieuwe banden. Heeft u een defect aan uw wagen of carrosserie bieden wij onze klanten een gratis vervangwagen aan tijdens de duur van de reparaties en indien u dat wenst, rijden we voor u naar de keuring.
Voor een uitstekende klantenservice na de verkoop bent u bij ons aan het juiste adres!» Garage RoRox Activiteiten Verkoop Onderhoud Contact